MRŠAVLJENJE

Trajno smanjenje i održavanje telesne težine, možete postići uz pomoć stručnog treninga i zdrave ishrane. Koriste se specifični oblici fizičke aktivnosti i treninga, uz pomoć kojih se mršavljenje postiže na izuzetno zdrav i potpuno prirodan način, bez stresa za organizam.

Uz personalnog trenera pored sebe dobijate trening partnera, čiji je primarni zadatak da Vas motiviše kako bi postigli željene rezultate. Personalni trener je tu, da prilagodi trening vašim individualnim potrebama i vašim trenutnim mogućnostima. Program redukcije telesne mase započinjemo inicijalnim merenjem, telesne težine, obima repernih delova tela, kao i merenje odnosa telesnog sastava. Nakon uvodno-pripremnih treninga kreće se sa realizacijom programa koji ima za cilj dovodjenje u ravnotežu metabolizam organizma i postizanje trajne optimalne težine.
Program treninga za mršavljenje Vam pomaže da promenite životni stil i da se oslobodite loših navika u ishrani.

Mršavljenje se preporučuje pre svega zbog otklanjanja rizika od bolesti koje gojaznost sa sobom nosi. Lepši fizički izgled dodatni je motiv klijentima, koji će tokom programa naučiti, kako kasnije sami da održavaju željenu formu i sačuvaju lepu figuru.

Blog

Dobijajte najnovije informacije u vezi  fitnesa sa novostima o zdravlju, ishrani i treningu.

Najčešće postavljana pitanja

Kako da smršam? (pitanje)

Umesto da sebe mučite strogim dijetama, trebalo bi da napravite dve male promene u načinu života. Promenite ishranu i uvedite redovnu kontrolisanu fizičku aktivnost u vidu kardio treninga i rezultate ćete primetiti vrlo brzo. (odgovor)

Da li su veće šanse da se održi smanjena telesna težina ako se mršavi sporo? (pitanje)

Vaše telo naporno radi na održavanju stabilnog unutrašnjeg okruženja, što znači da stalno podešava nivo hormona, temperaturu, energetski nivo i još mnogo toga. Dakle, baš kao što se vaše telo počinje znojiti da biste se rashladili (u sauni ili tokom trčanja tokom hladnog vremena), takođe će se početi zadržavati na nivou energije kad smanjite kalorije i radite jače i intezivnije treninge. Što brže ili drastičnije promene izvršite, i zgubite previše kilograma za kratko vreme, vaše telo će želeti da nadoknadi izgubljeno.(odgovor)

Ako se mišići razvijaju vežbanjem, uključujući dizanje tegova, da li ču smršati brže? (pitanje)

Mišići sagorevaju više kalorija od masti tako da iz toga može da se zaključi da što su mišići razvijeniji, to će osoba brže sagorevati kalorije. (odgovor)

(nije obavezno)