MILOŠ KALUŠEVIĆ

PERSONALNI TRENER

Sposobnosti za personalni trening sam stekao na Fakultetu za sport i fizičku kulturu.

Znanje koje sam stekao iz oblasti sporta kroz rad sa vodećim stručnjacima iz sveta atletike, medicine i psihologije primenjujem u individualnom radu sa klijentima.

Odlikuje me studioznost i praktičnost u radu, što garantuje vrhunske rezultate.

Personalni trening

INDIVIDUALNI TRENING

Personalni trening žena u teretani

Trening uključuje individualni pristup trenera samo sa jednom osobom, korišćenje teretane svaki dan i korišćenje opreme u teretani i merenje jednom nedeljno. Kreira se plan ishrane posebno za svaku osobu. Svakodnevna vežba jedan je od ključeva odličnog zdravlja. Bol koju osećate danas biće snaga koju ćete osećati sutra.

POLUINDIVIDUALNI TRENING

Personalni trening žena u teretani

Trening uključuje pokazivanje vežbi u grupi, korišćenje teretane svaki dan i korišćenje opreme u teretani i merenje jednom mesečno. U maloj grupi možete raditi na uspostavljanju treninga koji je efikasan za svakoga. Tu se podrazumeva rad uz stručan nadzor personalnog trenera, gde je svakom vežbaču omogućena demonstracija vežbi i korekcija u toku rada.

„Mrzeo sam svaki minut treninga, ali sam rekao: Ne odustaj. Ispaštaj sada i ceo svoj život živi kao šampion“
Muhamed Ali

INDIVIDUALNA OBUKA

Ikonica za tegić

Personalni trening će pomoći klijentima u dostizanju željenog izgleda i opšteg zdravlja kome teže. Dok radim sa klijentima na oblikovanju i zatezanju, takođe ćemo se fokusirati na poboljšanje snage, fleksibilnosti i funkcionalnosti, kako bi imali dovoljno energije za svakodnevne obaveze.
Cilj mi je da radne vežbe budu zabavne i interaktivne, tako da moji klijenti nauče da grade zdrav način života i raduju se vežbanju. Personalizovane usluge mogu uključivati bilo koji način vežbanja u kome se osećate prijatno. Potrudiću se da vase vežbanje bude bezbedno i kvalitetno, tako da sigurno ostvarite svoje ciljeve.

SAVETOVANJE OKO NAČINA ISHRANE

Ikonica za obrok

Kao specijalista za ishranu u fitnesu pružiću vam  uslugu u smislu kreiranja plana ishrane koji je lako pratiti,  a kreiran  je od strane profesionalnog fitnes trenera, kao i nutricionističke smernice i uvide kako bih maksimalno prilagodio ishranu na osnovu vašeg načina života i potreba.
Moj cilj je da moji klijenti razumeju složene funkcije ugljenih hidrata, masti, proteina, minerala i vitamina za njihovo poboljšano zdravlje i povećanje energije, kako bi na pravilan način kontrolisali telesnu težinu. Takođe mogu da vam pružim smernice u pripremi obroka sa predlozima recepata, kako možete koristiti hranu u skladu sa svojim fitnes planom , a sve u funkciji zdravog načina života.